logo-tekst

Een levende gemeente

Welkom in de Kruiskerk, een levende protestantse gemeente in Arnhem. Wij zijn een grote kerk, maar zijn persoonlijk op elkaar betrokken door onder andere veel kringen, gezamenlijke activiteiten en natuurlijk een kopje koffie na de ochtenddienst. Wil je meer weten over ons? Kom komende zondag langs, je bent van harte welkom.

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Als je niet naar de kerk wilt, durft of mag, kun je hier ook veel over het geloof lezen. Bovendien geven wij regelmatig een Alpha-cursus, een korte cursus voor mensen die willen weten wat het christelijk geloof nu eigenlijk inhoudt.

Kom meer te weten over Jezus en het christelijke geloof, ga naar de alpha-cursus.