Bijbelleeskring in oprichting

Op de bijbelleeskring laten we de tekst van de bijbel klinken, door die samen hardop te lezen. We lezen zoveel mogelijk aaneensluitende bijbelgedeelten, om de lijn van de tekst goed te kunnen volgen. Daarbij gebruiken we de nieuwe bijbelvertaling, de vertaling die we ook in onze kerkdiensten gebruiken.

De bijbelleeskring is géén bijbelstudiekring. Het gaat om de tekst van de bijbel zelf, niet om toelichting, studie of uitleg. We laten de bijbel voor zichzelf spreken.

Je hoeft niet heel goed te kunnen voorlezen, om lid te worden van deze kring. Het gaat om de tekst van de bijbel, niet om de manier waarop die voorgelezen wordt. Wie liever alleen wil luisteren naar anderen die voorlezen, is uiteraard ook welkom.

De kring komt eens in de drie weken bij elkaar.
Kringleider: nog niet bekend.
Voorlopig aanspreekpunt: Hilde-Zita van der Laan, 026-4420177