Brief over landelijke Kerkendag CGK op 26 mei 2017

cgk

Kerkwerve/Opperdoes, maart 2017
Weleerwaarde en eerwaarde broeders,
Zoals we u eerder hebben bericht, wordt op D.V. vrijdag 26 mei 2017 de landelijke Kerkendag van de Christelijke Gereformeerde Kerken gehouden. Als Commissie Kerkendag hopen wij uiteraard u en uw gemeenteleden te ontmoeten op deze mooie, inhoudsvolle en samenbindende dag. Praktische informatie is te vinden op de website (www.cgk-kerkendag.nl).

Met deze brief willen wij nogmaals uw aandacht vragen voor twee zaken die samenhangen met deze dag die als thema heeft: ‘Breng ons samen – 125 jaar CGK: terugblikken en vooruitzien’

Op deze dag willen we de opbrengst van de landelijke actie ‘Zendingsprojecten in Nederland’ bekendmaken. Op onze website is de informatie hierover nog eens na te lezen. Van enkele gemeenten hebben we al gehoord dat er actie gevoerd is of een collecte wordt gehouden, maar we hopen dat alle gemeenten een bijdrage willen leveren. Kunt u (nogmaals) kijken wat de mogelijkheden in uw gemeente zijn?

Verder zijn we nog op zoek naar verkoopartikelen voor de markt. Zijn er in uw gemeente speciale streekproducten, eigen gemaakte producten en/of goede verko(o)p(st)ers? Graag verwelkomen we hen op onze markt!

We hopen dat u de Kerkendag onder de aandacht van uw gemeenteleden wilt brengen en dat u ons kunt helpen bij bovenstaande zaken.
Wilt u meebidden voor een gezegende, samenbindende Kerkendag?

Met een hartelijke groet,
De Commissie Kerkendag,
Ds. H.K. Sok (Opperdoes), ds. W. de Bruin (Zutphen), ds. E. Everts (Deventer), br. Evert de Graaf (Nunspeet), zr. Alinda Oosterbroek (Utrecht-West), zr. Esther Spiering-de Hek (Utrecht-West), zr. Geertje Fokkema-van Drongelen (Kerkwerve)