algemene informatie diensten

Je bent van harte welkom!
Iedere zondag zijn er twee kerkdiensten in de Kruiskerk, Lisdoddelaan 30, Arnhem-Zuid.

Ochtenddienst: 09.30 uur
Midddagdienst: 16.30 uur (juli en augustus 19:00 uur)

Gezamenlijke diensten met Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (Koepelkerk)
Iedere zondagmiddag hebben we om 16.30 uur een gezamenlijke dienst met de met onze broeders en zusters van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV) Arnhem. In de maanden juli en augustus is er om 19.00 uur een gezamenlijke dienst.

Deze diensten vinden in ons eigen kerkgebouw of in het kerkgebouw van de GKV “De Koepelkerk” plaats. Zie voor locatie en tijden de pagina komende diensten.

Kerkomroep
De kerkdiensten zijn live te beluisteren via Kerkomroep

Plattegrond
Voor een plattegrond van het kerkgebouw klik op volgende link: Kruiskerkplattegrond.

Inhoud
In deze diensten komen we als gemeente samen, lezen we uit de bijbel, luisteren we naar Gods woord en de uitleg daarvan en zingen we met elkaar tot eer van God. Er is oppas voor de allerkleinsten en kinderverteldienst voor de kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ontmoeting
De predikant is na de kerkdienst beschikbaar. Bij de tafels van Gesprek & Gebed aan de raamkant van de kerkzaal kun je ons ontmoeten. Wij praten daar graag met je verder als je bijvoorbeeld vragen hebt over onze gemeente, de kerkdienst of het christelijk geloof. Je kunt ons ook ontmoeten tijdens het koffiedrinken na de dienst.

Zang en muziek
Liedboeken liggen klaar bij de ingang. In zowel de ochtend- als de middagdienst worden alle liederen geprojecteerd d.m.v. een beamer. De diensten worden muzikaal ondersteund door o.a. orgel- en pianospel en een muziekteam.

Oppas
Tijdens de ochtenddienst is er oppas voor de kinderen van 0-3 jaar. ’s Middags is er geen oppas.

Kinderverteldienst
In het Kerkhuis is er tijdens de preek in de ochtenddienst kinderverteldienst en peuterverteldienst (vanaf 3 jaar).

Doorpraten na de dienst?
We ontmoeten je graag bij de tafels van Gesprek & Gebed.

Koffie en fris
Na de ochtenddienst is er koffie en fris in het Kruispunt.