Sitemap: Welkom arrow Nieuws arrow SWITCH - Kamers beschikbaar in studentenhuis Zwolle

SWITCH - Kamers beschikbaar in studentenhuis Zwolle PDF Afdrukken E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
maandag 08 februari 2010

(persbericht)

SWITCH - Kamers beschikbaar in studentenhuis Zwolle

Datum: 1 februari 2010

Plannen om in Zwolle te gaan studeren? In Zwolle staat SWITCH, een christelijk studentenhuis met 16 kamers. In dit studentenhuis kun je als eerstejaars student(e) voor de periode van een jaar een kamer huren. Tijdens dit jaar heb je volop de gelegenheid om de school en de stad te leren kennen en je weg vinden in het zelfstandig wonen samen met andere eerstejaars studenten in het huis.

Je hebt in het studentenhuis een eigen kamer met een keuken. Douche en toilet deel je met een medebewoner.
Er zijn gezamenlijke maaltijden en regelmatig Bijbelstudies.

Ga je volgend jaar studeren in Zwolle? Neem dan snel contact op want er zijn nog een aantal kamers vrij!

Dit huisvestingsproject is een initiatief van de Nederlands Gereformeerde en de Christelijk Gereformeerde Kerk in Zwolle.
Heb je belangstelling voor een kamer voor het studiejaar 2010/2011?
Neem dan contact op met het secretariaat; Wim Boonen 038-4651828 of mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Meer informatie lees je in de brochure van het studentenhuis SWITCH >>> lees de brochure

< Vorige   Volgende >
webmaster:webmaster@kruiskerk-arnhem.nl          |          © 2007 CGK/NGK Arnhem. Alle rechten voorbehouden.           |          Bezoekers: (Statistieken bekijken)