Sitemap: Welkom arrow Nieuws arrow SWITCH - Christelijk studentenhuis in Zwolle

Nieuws - Laatste nieuws
zaterdag 16 februari 2008

Studentenhuis in Zwolle

In Zwolle staat SWITCH, een christelijk studentenhuis met 14 kamers. In dit studentenhuis kun je als eerste jaars student(e) voor de periode van een jaar een kamer huren. In dit jaar kun je de school en de stad leren kennen, en je weg vinden in het zelfstandig wonen samen met andere eerstejaars studenten in het huis.
Je hebt een eigen kamer met een keuken, je deelt de douche en het toilet met een medebewoner. Er zijn gezamenlijke maaltijden en regelmatig bijbelstudies. Ga je volgend jaar studeren in Zwolle: er zijn nog een aantal kamers vrij!
Dit huisvestingsproject is een initiatief van de Nederlands Gereformeerde en de Christelijk Gereformeerde Kerk in Zwolle.

Mocht je belangstelling hebben voor een kamer voor het studiejaar 2008/2009 bel dan met het secretariaat ; Wim Boonen 038-4651828 of mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

< Vorige   Volgende >
webmaster:webmaster@kruiskerk-arnhem.nl          |          © 2007 CGK/NGK Arnhem. Alle rechten voorbehouden.           |          Bezoekers: (Statistieken bekijken)