Leer ons bidden

gebedspunten

Twee avonden over bidden!

De discipelen vroegen aan Jezus: ‘Heer, leer ons bidden.’ Jezus gaf toen het Onze Vader en dat gebed is de leidraad voor ons bidden.

Het gebedsteam van de Koepelkerk heeft als doel “te groeien in onze communicatie met God, zodat er een cultuur van gebed ontstaat. We zijn ervan overtuigd dat je van bidden nooit genoeg krijgt en dat geldt ook voor goed onderwijs erover. Daarom nodigen we jou van harte uit om mee te doen aan een miniserie over bidden, twee inspirerende avonden over gebed. De cursusleider is Erica Duenk, van stichting ‘His healing Voice’. Ze wil, staat op haar site, “mensen helpen om Gods stem te verstaan zodat zij Gods stem in de wereld kunnen zijn. Haar ruime ervaring in bevrijdingspastoraat en de dienst van genezing en profetie, maakt haar tot een geliefde lerares die bijbelse theorie en praktijk combineert.”

Leden van de Kruiskerk ook hartelijk welkom!

Plaats en tijd: woensdag 24 en 31 mei in de Hooijmaat, van 19.30-22.00u.
Je kunt je opgeven bij Bianca Pomstra, Biancapomstra@chello.nl  zodat je indien nodig extra informatie kunt krijgen.