Marriage Course in Kruiskerk

Marriage Course? Ja, leuk!

Vanaf eind september 2017 wordt in Arnhem weer de Marriage Course gegeven: de huwelijkscursus voor alle stellen die zin hebben om 8 avonden samen uit te gaan, even alle tijd voor elkaar te hebben en te praten over wat echt belangrijk is voor hun relatie!
In de afgelopen jaren hebben tientallen stellen in Arnhem enthousiast deelgenomen aan de cursus.

Wat: Deze cursus is bedoeld voor ieder echtpaar (jong én oud) en wil je helpen je relatie te versterken en je dichter bij elkaar te brengen. Iedere cursusavond is er een inleidend praatje, waarna je als stel vragen en opdrachten krijgt waar je samen mee bezig gaat. Ook krijg je huiswerk mee. Dit helpt je om samen het gesprek thuis voort te zetten.
Wanneer: Op 8 vrijdagavonden:
29 september, 13 en 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november, 1 december 2017.
Waar: Kruiskerk, Lisdoddelaan 30, Arnhem
Hoe laat: Ontvangst met koffie om 19.30 uur. Na 22.00 uur nog tijd voor een hapje en drankje.
Kosten: Deze zijn nog afhankelijk van het aantal deelnemers en de precieze invulling van de avond. Naar verwachting tussen € 50 en € 75 per stel.

Geef je op via: arjan.lucy@zonnet.nl
Voor meer info kijk op: www.marriagecourse.nl
of informeer bij:
Arjan en Lucy Schipstra: 026-3705837