Met plezier samen de Bijbel ontdekken

Op 5 november a.s. is het Nederlands Bijbelgenootschap uitgenodigd voor een speciale avond voor ouders, opa’s en oma’s van kinderen. Het thema is ‘bijbellezen met kinderen’. Ook kinderwerkers zijn van harte welkom.

Er wordt een interactieve presentatie gehouden over de vele mogelijkheden om de Bijbel een plaats te geven in gezinnen met (jonge) kinderen. Elk kind is uniek en heeft andere voorkeuren om op speelse en natuurlijke wijze in aanraking te komen met de Bijbel. Uitwisselen van vragen, tips en tools: allemaal zeer welkom op deze avond. Wilma van de Veen, regiocoördinator van het NBG zal het programma vorm geven.

In deze presentatie:
• krijg je handvatten om met plezier met kinderen in de Bijbel te lezen en met de Bijbel aan de slag te gaan
• sta je stil bij je eigen geloofsopvoeding en de invloed daarvan
• denk je na over het samen ontdekken van (creatieve) mogelijkheden
• ontdek je wat voor jou belangrijk is bij de keuze van een kinderbijbel

Het wordt een actieve avond, die je niet mag missen!

Waar: Baptistengemeente Ontmoeting Wassenaarweg 5 6843 NX Arnhem
Wanneer: 5 november, zaal open vanaf 19.30u.
Toegang gratis, wel collecte bij de uitgang
Het zou fijn zijn als je je aanmeldt bij amvo@live.nl, zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Info 026-3233124, Margien Jansen