wie zijn wij

kerk

Wie zijn wij?
Kruiskerk Arnhem is een samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk in Arnhem. Een gemeente van Jezus Christus – zoals er over Hem in de bijbel gesproken wordt, als Messias van Israël en als redder van de wereld. Een gemeente voor mensen van nu, met vragen van deze tijd.

De kerkdiensten worden gehouden in de Kruiskerk, Lisdoddelaan 30, in Arnhem-zuid.

De Kruiskerk onderhoudt nauwe banden met de Koepelkerk Arnhem en LiS.

Koepelkerk
De Koepelkerk in Arnhem hoort bij de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Nederland, en ligt in de binnenstad van Arnhem. Tussen de Kruiskerk en de Koepelkerk is de laatste jaren een groeiende samenwerking ontstaan.

Een aantal middagdiensten wordt gezamenlijk gehouden, afwisselend in de Kruiskerk en in
de Koepelkerk. De data, tijden en locaties van deze gezamenlijke diensten kunt u vinden
onder www.kruiskerk-arnhem.nl/de-diensten/komende-diensten/.
Meer informatie vindt u op de website van de Koepelkerk: www.koepelkerkarnhem.nl, of kunt u opvragen via scriba@koepelkerkarnhem.nl.

Leven in Schuytgraaf
Ook met Leven in Schuytgraaf hebben wij een warme vriendschapsrelatie. Leven in
Schuytgraaf is als kerkplantingsplek ontstaan vanuit de Koepelkerk en de Kruiskerk Arnhem.  Meer informatie vindt u op hun website: www.leveninschuytgraaf.nl; of kunt u opvragen via  info@leveninschuytgraaf.nl