The Prayer Chain Tour op 22 april a.s.

stichting antwoord

De geestelijke nood in Nederland neemt steeds verder toe. Er zijn regio’s waar christenen een kleine minderheid zijn, maar zij hebben wel een brandend hart voor het Evangelie en de Kerk. Stichting Antwoord wil hen een hart onder de riem steken en hen aan elkaar verbinden. Het is ons verlangen dat de kerk weer zal groeien. In aantal mensen, met veel geloofsovertuiging en met impact op mensenlevens. Wij willen hen en andere christenen in deze regio bemoedigen en aan andere christenen verbinden. Dit kan heel eenvoudig door voor hen te bidden. Maar we willen meer doen. Met een fietstocht door Noord-Holland willen we speciaal voor deze regio bidden. Hoe we dat voor ogen hebben, lees je op onze website: www.antwoord.org/prayerchain.

Ons gebed en verlangen wordt verwoord in het gebed naar Jabes uit 1 Kronieken 4:10. “Wilt u ons toch overvloedig zegenen en Uw gebied vergroten. Laat uw hand met ons zijn en weer van ons het kwade, zodat ons geen smart treft.”

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem