Tweede interkerkelijke Johannes de Heer-samenzang in Arnhem

Op Deo Volente 23 juni wordt er opnieuw een ‘Johannes de Heer-samenzang’ georganiseerd in Arnhem.

Deze avond kan als een op zichzelf staande JdH-samenzang worden bezocht, maar ook als een vervolg op de JdH-samenzang van 28 april jl.

Er zullen allemaal andere liederen uit de bundel van Johannes de Heer op het programma staan en ook de invulling van de avond zal anders (en uniek) zijn.

Locatie: ‘Kerkje op de heuvel’, Wagnerlaan 90, Arnhem
Aanvang: 20:00 uur

Let op: Reserveren verplicht in verband met het beperkt aantal zitplaatsen (35).