Voorjaarsconcert De Lofstem

lofstem

Christelijke Gemengde Zangvereniging De Lofstem te Oosterbeek organiseert haar voorjaarsconcert getiteld “Een muzikale reis door de tijd” (met medewerking van vele instrumentalisten)  op zaterdag 13 mei 2017 in de Vredebergkerk te Oosterbeek, Toulon van der Koogweg 3.

De avond wordt geleid door dirigent Jorrit Woudt.
Aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur
Kaarten zijn te bestellen door 10 euro over te maken  op rekeningnummer NL 39 RABO 0355 045 834. Ook kunt u via de koorleden kaarten kopen. Aan de zaal kosten de kaarten 12 euro

• nieuws

• nieuwsbrief nummer 2017-7