Passie en Paas cantate `Van liefde ongekend`

Vorig jaar heeft het koor “De Lofstem” uit Oosterbeek –waar overigens veel mensen uit de Kruiskerk lid van zijn- voor een uitverkochte zaal het prachtige oratorium “De Schepping” uitgevoerd. Er was begeleiding van een orkest en er werden prachtige beelden op de muur achter het koor geprojecteerd. Kortom: een feest voor het oor, het oog en het hart!

Ook dit jaar voeren we een oratorium uit, dit keer een Passie en Paas cantate.

Daartoe hebben we in november en december een oproep gedaan aan iedereen om mee te komen oefenen voor dit project. Zestien mensen hebben aan de oproep gehoor gegeven en oefenen elke week enthousiast met ons mee voor dit Paasproject. Ook deze keer ontbreken  het orkest en de prachtige beelden niet.

Echter, als extra voegt het koor Laus Deo uit Enschede zich bij ons om deze muziek nog grootser en indrukwekkender voor u uit te voeren.

Wilt u graag iets bijzonders gaan doen in deze 40-dagen tijd, beleef dan Jezus laatste dagen op aarde mee op een nieuwe manier en kom op 23 maart naar Oosterbeek!

Gegevens over tijd, plaats en kaarten vindt u hiernaast en op de prikborden in de kerk. Ook kunnen koorleden kaarten voor u bestellen. Spreek Mini Vierdag dan even aan.

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem