Kerkdiensten in Rijnstate: vrijwilligers gezocht

In ziekenhuis Rijnstate in Arnhem is iedere zondag om 10.15 uur een kerkdienst.
De patiënten komen meestal in bed of met rolstoel en moeten gehaald en gebracht worden.
We hebben daar gelukkig trouwe groepen vrijwilligers voor, maar die kunnen enige versterking gebruiken.
We zoeken vrijwilligers voor de volgende taken:
Op zaterdagmorgen (2 maal per maand) bij de patiënten op hun kamer langsgaan en hen uitnodigen voor de oecumenische kerkdienst op zondag. U doet dit samen met andere vrijwilligers.
Op zondagmorgen (2 maal per maand) patiënten per bed of rolstoel van hun kamer naar de kerkzaal brengen. U kunt zelf de kerkdienst meemaken en brengt na afloop de mensen weer terug naar hun kamer. U doet dit samen met andere vrijwilligers.

Informatie of aanmelding bij:
Astrid Gerritsen (vrijwilligerscoördinator) tel. 088- 005 7301 agerritsen@rijnstate.nl of
Gabriëlle Gies (geestelijk verzorger) tel. 088-005 6354 ggies@rijnstate.nlU kunt gerust een keer meelopen en dan beslissen of het iets voor u is.