Marriage Course – data en kosten

Vanaf februari 2019 wordt in Arnhem weer de Marriage Course gegeven: de huwelijkscursus voor alle stellen die zin hebben om 8 avonden samen uit te gaan, even alle tijd voor elkaar te hebben en te praten over wat echt belangrijk is voor hun relatie!
99% van de Marriage Course-deelnemers geeft aan dat de cursus positieve impact heeft op hun relatie:

Wat: Deze cursus is bedoeld voor ieder echtpaar (jong én oud) en wil je helpen je relatie te versterken en je dichter bij elkaar te brengen. Iedere cursusavond is er een inleidend praatje, waarna je als stel vragen en opdrachten krijgt waar je samen mee bezig gaat. Ook krijg je huiswerk mee. Dit helpt je om samen het gesprek thuis voort te zetten.

Wanneer: Op 8 vrijdagavonden: 8, 15, 22, 29 febr/ 15, 22 mrt/ 5, 12 april 2019
Kosten: € 50 per stel
Waar: Achter de Koepel, Jansplein 3, Arnhem
Hoe laat: Ontvangst met koffie om 19.30 uur. Na 22 uur nog tijd voor een hapje en drankje.

Geef je op via: arjan.lucy@zonnet.nl
Voor meer info kijk op: https://marriagecourse.nl/5-redenen-om-marriage-course-te-doen/
of informeer bij:
Arjan en Lucy Schipstra: 026-3705837