A Rocha 15 jaar

A Rocha 15 jaar!
Dat vieren we… door aan te pakken!

15 september 2018

Tijd: 9:30-12:00

Verzamelplaats:
Eldensedijk onder de Nelson Mandelabrug

Neem je gezin mee
en nodig gerust familie, vrienden en kennissen uit!

Dit jaar bestaat A Rocha Nederland 15 jaar! Een bijzondere mijlpaal, die we ‘in stijl’ gaan vieren. Namelijk met een mooie actiedag op zaterdag 15 september, gericht op een schone zee en schone stranden. Zoals het er nu uitziet, zijn A Rocha groepen actief van Schiermonnikoog tot Zeeland! Met deze actiedag  haken we aan bij World Cleanup Day – een evenement waar A Rocha Internationaal zich ook sterk voor maakt en dat dit jaar op 15 september plaatsvindt.

In Arnhem gaat A Rocha Gelderse Poort in samenwerking met de Koepelkerk een schoonmaakdag houden in de rivieruiterwaarden van de Rijn bij Arnhem. Als je erbij wilt zijn, graag vooraf aanmelden door een berichtje te sturen, zodat we een schatting van het aantal deelnemers kunnen hebben.

Graag tot dan!

gelderse.poort@arocha.org