Actie Micha-scheurkalender

Opbrengst voor de DROOMreis 2022

Met de aanschaf van de Micha-scheurkalender doe je jezelf of een ander 365 dagen inspiratie, tips, verhalen, recepten, meditaties en nog veel meer cadeau om mee te oefenen in ‘recht doen’. Tegelijkertijd steun je onze jongeren die in 2022 weer een Droomreis naar Armenië willen maken. De opbrengst van deze kalenderactie is hun startkapitaal!

Hoe meer kalenders we verkopen, hoe groter ons inkoopvoordeel en hoe meer opbrengst voor DROOM, daarom een mooie kwantumkorting:

1 exemplaar: 15 euro

3 exemplaren: 40 euro

Zo kun je bestellen:

– via de intekenlijsten in de kerk
– via een appje in de Kruiskerkapp of persoonlijk aan Willie van den Dool, Esther van Maaren of Pauline Brouwer
– via ons e-mailadres: Micha@kruiskerk-arnhem.nl

Na je bestelling ontvang je een tikkie of een mail met het bankrekeningnummer (dit kan een paar dagen duren) om je bestelling af te rekenen. Zodra je kalenders binnen zijn, ontvang je bericht en coördineren we de verspreiding. De levering is gegarandeerd voor 1 december a.s.

Waarom deze Michakalender?

Als deelnemers van de Michacursus liepen we voor de zomervakantie rond met de vraag: hoe kunnen wij onze ervaring en opgedane kennis delen met de gemeente en anderen inspireren zoals wij geïnspireerd zijn geraakt? Toen we hoorden van Harry’s plannen om weer een Droomreis te organiseren, kwam daar de vraag bij: wat kunnen wij doen om hem te helpen om dit mogelijk te maken?

Onze oplossing: we maken een scheurkalender met leuke tips/tricks, inspirerende Bijbelteksten over duurzaamheid en gerechtigheid, duurzame recepten etc. en die verkopen we voor DROOM. We waren hier al een eind mee op weg (al 100 items klaar) toen via de nieuwsbrief van Micha Nederland hun scheurkalender voor 2022 onder onze aandacht kwam. Dat zou ons een hoop tijd en werk schelen! We hebben direct contact gezocht met Micha Nederland en met de uitgever, wat heeft geleid tot een flinke korting op de aanschaf van hun kalenders. We zijn super blij en dankbaar dat dit mag, kan en snel geregeld is met alle enthousiaste medewerking.

Nu hopen we dat de gemeente net zo enthousiast meewerkt! Dan kunnen we DROOM 2022 een kickstart geven en samen geïnspireerd worden om (nog meer) gerechtigheid na te streven!

Pauline, Harry, Esther, Willie

Lees hier meer over Micha Nederland en de scheurkalender: