Alpha Cursus

Ieder mens zal ergens in zijn of haar leven een keer te maken krijgen met de vraag:  Waar leef ik voor?! Wat is het doel van mijn leven?!  Vaak ontstaat deze vraag wanneer je leven niet op rolletjes verloopt. Pijn, onzekerheid of angst overheersen. Dwangmatig vasthouden aan de goedheid van mensen is ineens zo breekbaar, zo onvolmaakt!

DAAROM ALPHA!! U mag mensen en uzelf op weg helpen door ze uit te nodigen om Jezus, onze hoop en verwachting te leren kennen. Die kans mag u toch niet voorbij laten gaan? Meld u bij natasdegoey@hotmail.com en laat u verrassen! Zie ook: Alpha Cursus

Laat je enthousiasmeren èn uitnodigen:

De Alpha Cursus start op 21 september 2020

Tot slot nog een speciale oproep van Toos Sluimer:

Maar het mag duidelijk zijn dat een Alpha niet zonder gebed kan!
De belofte in de bijbel is: “ het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet!”

Daarom doe ik een beroep op jullie om mee te bidden voor deze Alpha. Thuis of in de kerk op maandagavonden vanaf 21 september!

Stuur me even een appje als je meer wilt weten. 0618066161

Ik hoor graag van jullie,
Hartelijke groet, Toos