Buurtmarkt – het kan weer!

HET KAN WEER!!

Wij zijn blij dat we weer een BUURTMARKT kunnen organiseren.

Zaterdag 6 november gaat de markt plaatsvinden, de bewoners van Malburgen kunnen dan voor “weinig” leuke spullen kopen.

We weten uit ervaring dat de bezoekers van de markt geïnteresseerd zijn in en enthousiast worden van:

Kinderspeelgoed, kerstartikelen, keukenspullen, huishoudelijke artikelen, lampen, klein elektronica, prullaria, snuisterijen et cetera. De spullen moeten schoon en heel zijn.

Waar geen belangstelling voor is en wat we dus NIET willen hebben is:

Kleding (dit wordt al ingenomen en verkocht  via het kleding café), boeken, meubels, fietsen etc

Het is mogelijk spullen in te leveren op vrijdagavond 5 november van 18 tot 21 uur via de ingang van het Kerkhuis.

Wij zien uit naar een mooie buurtmarkt waar we veel wijkgenoten hopen te ontmoeten, de opbrengst komt ten goede aan het kerkindebuurtwerk.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Namens de kerkindebuurtkring,

Michel Petri.