Chocolade actie DROOM

Hallo allemaal,

Help ons het streefdoel te halen! Wij hebben een unieke kans om mandjes chocolade uit België te krijgen. Deze mandjes zijn gevuld met 1 kg Belgische chocolade van hele goede kwaliteit!!

De mandjes zijn 15 euro per stuk en zijn dit echt meer dan waard. In februari komen de gewone mandjes en de week voor Pasen de paasmandjes.

Wilt u ons helpen door zoveel mogelijk mandjes in uw netwerk te verkopen of cadeau te doen?

Aanstaande zondag ligt er in de kerk een lijst waarop u kunt aangeven hoeveel mandjes u wilt, zodat wij weten hoeveel wij er in België moeten ophalen.