Collecte 2 mei – International Justice Mission

De eerste collecte op zondag 2 mei is bestemd voor International Justice Mission. Ons gemeentelid Ilse van Velsen gaat, samen met een paar leden van haar studentenvereniging, meedoen aan een ´mudraise´: een soort sponsorloop door de modder. De opbrengst van deze actie gaat naar International Justice Mission; om precies te zijn naar hulp voor slachtoffers van seksueel misbruik.

Voor meer informatie: zie volgend filmpje, gemaakt door Ilse van Velsen: