1e kerstdag-collecte voor de Soepfiets

De collecte op 1e Kerstdag is voor de Soepfiets – Leger des Heils Arnhem

Iedere maandagavond, bezoeken we de daklozen in Arnhem. We delen koffie, soep en brood uit. Maar in de winter ook slaapzakken, jassen, truien, mutsen, sjaals en handschoenen.

Naast het uitdelen van spullen proberen we vertrouwen te winnen en uiteindelijk de daklozen toe te leiden naar hulpverlening.

Van het geld wat we krijgen willen we graag ondergoed en sokken kopen, hier is veel vraag naar maar hebben we helaas nooit op voorraad.

Alvast bedankt!
Maureen en Eva