Collecte zusterkerken Sulawesi

Hierbij een toelichting op de 1e collecte op zondag 3 januari:

Zendingsprojecten in Indonesië: als Kruiskerk steunen we structureel onze zusterkerken op Sulawesi. Deze zusterkerken zijn bezig met verschillende projecten, waaronder gezondheidszorg, christelijk onderwijs en een zendingsproject op Noord-Sulawesi. Op deze manier komen kinderen en volwassenen op een praktische manier in contact met het christelijk geloof. In een dorp mag maar één school staan, als dat een christelijke school is kan er geen moslimschool bijgebouwd worden. Christelijk onderwijs dus een hele mooie kans om het Evangelie te verspreiden. Met onze gift steunen we de kerken in Indonesië om deze projecten uit te kunnen blijven voeren! We zijn verbonden met de wereldwijde kerk.

Bekijk ook de volgende twee dia’s: collecte 3 januari

Op deze website is meer info te vinden: https://cgk.nl/project/sulawesi/