Collectedoel 12 juli Compassion Filipijnen

Collectedoel 12 juli Compassion Moeder- en Babyproject Filipijnen

Hagelwitte stranden, talloze eilanden, een heerlijk zonnetje en alles omgeven door helderblauw water. Dat beeld hebben veel mensen bij de Filipijnen. Maar de Filipijnen kent ook een hele andere kant. Mishandeling, geweld en cyberseks zijn dagelijkse omstandigheden voor veel kinderen als gevolg van armoede.

Ik ben geraakt door de grote gebrokenheid en verschrikkelijke gevolgen van armoede op de Filipijnen. In januari 2021 hoop ik samen met 35 andere Nederlandse vrouwen een reis te maken vanuit de organisatie Compassion naar de Filipijnen om te strijden tegen dit onrecht.

Over Compassion

Compassion bevrijdt kinderen uit armoede in 25 ontwikkelingslanden. Dit doen ze door kind projecten waarvan de kinderen gesponsord worden en zo onderwijs, medische zorg, aanvullend voedsel ontvangen en horen over Jezus.

Naast kind projecten werkt Compassion ook met moeder- en babyprojecten. Hier krijgen moeders en baby’s o.a. toegang tot alle zorg, extra eten en voedingssupplementen, les op gebied van gezondheidszorg, hygiëne en opvoeding en ze leren over Jezus. De baby’s worden vervolgens automatisch opgenomen in een kind project.

De reis

Tijdens onze reis zullen wij meerdere Compassion projecten op verschillende eilanden bezoeken. Eén project zal deze reis centraal staan: het Moeder- en Baby project op het eiland Bohol.

Voordat wij op reis gaan willen wij €70.000 ophalen om dit project te starten en een paar jaar draaiende te houden. De komende maanden zullen voor alle deelneemsters van de reis dus in het teken staan van fondsenwerving. De collecte van 12 juli zal naar dit project gaan.

Giften

Zelf een gift overmaken naar Compassion is ook mogelijk:

KLIK HIER OM TE DONEREN

Vermeld in het ‘opmerkingen’ vakje dan wel mijn naam zodat het op mijn ‘teller’ komt en ik duidelijk kan zien hoeveel geld ik nog moet ophalen.

Een kindje sponsoren?

Naast een donatie is het ook mogelijk om een kindje te sponsoren. Dit kan uit het project van de collecte (dit kindje kan ik dan namens u ontmoeten als ik daar ben) maar dit mag ook uit een ander land waar Compassion werkt. U kunt in beide gevallen contact met mij opnemen.

KLIK HIER VOOR SPONSOR EEN KIND

Bedankt voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,
Rachel Koning