Compassion Caravan uitgesteld

Compassion zou woensdag 26 augustus naar de Kruiskerk komen, maar dat is vanwege het slechte weer uitgesteld. Nader bericht volgt.

Deze zomer gaat Compassion ‘on the move’! Samen met de Compassion caravan bezoeken we allerlei steden, kerken en campings in Nederland. Bij de Compassion caravan serveren we heerlijke verse bonenkoffie, gratis én met een grote glimlach. Je kan al je vragen stellen of gewoon gezellig even bijpraten. We ontmoeten je graag!

Tussen 11 & 18 uur serveren we gratis koffie of thee bij de Kruiskerk en voor de kleine vrienden van Compassion is er een springkussen aanwezig.

Zien we jou bij de Compassion caravan?

Klik hier voor een leuk filmpje over de caravan.