De Kruiskerk gaat weer een beetje open!

De Kruiskerk gaat weer een beetje open! HOERA!!

Beste mensen van de Kruiskerk,

De Kerk in de Buurtkring krijgt uit de wijk Malburgen veel vragen over wanneer de kerk weer open gaat. Dat heeft ons aan het denken gezet. Kan de kerk in deze tijd niet veel betekenen voor iedereen? Kunnen wij juist nu niet wat extra laten zien van de liefde van Jezus voor alle mensen?

Na overleg met de kosters, de kerkraad en coördinatieraad en met medewerking van veel gemeenteleden, is het ons gelukt hier een antwoord op te geven.

De Kruiskerk gaat namelijk weer een beetje open en wel vanaf 16 juni op

dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur.

De kerk is dan geopend voor maximaal 25 mensen uit Malburgen EN uit de Kruiskerkgemeente.

Voel u dus WELKOM en stap gerust binnen!

Natuurlijk hebben we in overleg met onze kosters, Gerda en Ben, gekeken naar wat er mag.

We houden minimaal 1,5 meter afstand, vragen naar koorts, hoesten, klachten en vragen de handen met desinfectiemiddel schoon te maken. Je krijgt een stoelkussentje mee als “bewijs van toegang” en we houden ons aan RIVM regels en het protocol dat onze kerken hebben opgesteld.

Heb je nog vragen? Of wil je wellicht meehelpen als gastheer of gastvrouw?
Infomeer dan bij Jeannet Buist of Aike Hilvers.