Dienstenbureau CGK zoekt medewerker

De afdeling DIACONAAT zoekt een SECRETARIEEL MEDEWERKER voor 16 uur per week ter ondersteuning van de 2 diaconaal consulenten.

Uw logische reactie zou kunnen zijn: ”zet een advertentie in De Wekker of een ander CGK-kerkblad”. Maar de gezochte medewerker moet bij voorkeur in de omgeving van Veenendaal wonen omdat het werk veelal vanuit het CGK Dienstenbureau in Veenendaal zal plaatsvinden.

Er wordt speciaal gezocht naar iemand met een WARM HART VOOR DIACONAAT
en ook graag wil werken vanuit GELOOFSOVERTUIGING.
Door deze voorwaarde werkt een persoonlijke benadering veel beter dan een algemene advertentie.

Kent of bent u iemand die:
-zelfstandig kan werken
-planning en het notuleren van vergaderingen van deputaatschappen/werkgroepen kan verzorgen
-correspondentie afhandelt (enige kennis van het Engels is gewenst)
-flyers/projectiemateriaal voor b.v. hulpverleningszondag regelt
-diaconale meetings kan organiseren.

Naast een prettige en informele werksfeer op het Dienstenbureau wordt een aantrekkelijk salaris geboden. De leeftijd hoeft geen belemmering te zijn en voor hen die door hun leeftijd wat meer tijd hebben gekregen is dit een leuke uitdaging.

Als u iemand kent in uw eigen gemeente die deze taak leuk zou vinden en die daar een positieve invulling aan zou kunnen geven dan hoor ik dat heel graag van u.

Uiteraard geef ik u of andere belangstellenden graag meer informatie en ben daarvoor bereikbaar via email of telefonisch van 09.00 uur tot 22.00 uur.

Hans Aalderink
Email: Hans.aalderink@kpnmail.nl

Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.