EH – een studie voor jou?

EH: de beste basis voor je toekomst!

Ben je op zoek naar verdieping van je geloof, persoonlijke ontwikkeling en/of een goede studiekeuze? Kies voor een goede basis voor je toekomst en start in september met een opleiding van de EH!

De opleidingen van de EH zijn maatwerk: we kijken naar jouw persoonlijke situatie en naar wat jij nodig hebt. Met ons onderwijs hopen wij dat je mag ontdekken dat (en hoe) je vanuit een levende relatie met God van betekenis kunt zijn voor je omgeving.

Het Basisjaar is een tussenjaar voor jongeren met een havo-, vwo- of mbo niveau 4-diploma als voorbereiding op een studie aan hbo of universiteit. Met ingang van het nieuwe cursusjaar biedt de EH ook de M-Route aan, een opleiding speciaal bedoeld voor jongeren met een mbo niveau 2 of 3 diploma, en die zij naast hun baan kunnen volgen. Ook nieuw is de cursus Studiekeuze, een cursus gericht op een studiekeuze die past bij jouw persoonlijkheid, interesses, kwaliteiten en talenten. De cursus Persoonlijke ontwikkeling is een programma van tien vrijdagen voor volwassenen die verdieping zoeken op persoonlijk en geloofsgebied.

Open dag in Amersfoort

Benieuwd naar wat de EH voor jou kan betekenen? In augustus zijn er verschillende mogelijkheden om de school tijdens een open dag fysiek te bezoeken. Je krijgt dan een toelichting op het onderwijsprogramma, je kunt de sfeer te proeven en luisteren naar ervaringen van studenten. Opgave via www.eh.nl is verplicht.

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem