Enquête VIAA

Beste lezer,

Mijn naam is Erwin Datema, ik studeer Godsdienst Pastoraal Werk aan de VIAA in Zwolle, en ben bezig met mijn afstudeeronderzoek. Dit onderzoek gaat over de verbondenheid van gemeenteleden in gereformeerde kerken. Verschillende kerken door heel Nederland merken dat het moeilijker is om gemeenteleden betrokken te houden bij de gemeente, en ledentallen nemen af. Ik vraag me af hoe het gesteld is met de verbondenheid van gemeenteleden, en hoe deze beïnvloed wordt. Hiervoor heb ik een enquête opgesteld.

Wilt u mij helpen door deze enquête in te vullen? Hieronder is een link geplaatst, die u naar een online enquête neemt. Naast het beantwoorden van de vragenlijst wil ik u vragen of u uw gemeenteleden wilt stimuleren hetzelfde te doen; hoe meer reactie er kom, hoe nauwkeuriger dit onderzoek is en hoe meer het zegt.

Alvast hartelijk bedankt, met vriendelijke groet,

Erwin Datema