EO-jongerendag, 11 juni

11 juni is de EO-jongerendag in Rotterdam, Ahoy. Een super gave dag met goede muziek en sprekers. Dat wil je niet missen! Het thema is ‘speak life’.
Het wordt speciaal voor jongeren georganiseerd tussen de 12 en 18. Een kaartje kost €15,-.

Het zou leuk zijn om met een groep te gaan!!
Ga je mee? Een vriend of vriendin meenemen mag natuurlijk. Stuur even een appje naar Jasmijn Petri om je aan te melden (06-45907247), vóór 20 april.
Geef door of je liever een zitplaats (tribune) of een sta plaats (veld) wilt (de meeste stemmen gelden). Dan bestel ik de kaarten.

Als we weten met hoeveel mensen we gaan kunnen we vervoer regelen. Er gaan 2 volwassenen mee.
Ik hoor graag van jullie!

Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.