Esther – De Musical

Uitnodiging voor alle kinderen van Koepelkerk, Kruiskerk en Villa Klarendal

Een musical met jou in de hoofdrol!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 27 oktober verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kan meespelen met deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek.

De dag begint om 10:15 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 12:30 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 16:00 uur en zal tot ca. 17:30 uur duren. Waar? In de Kruiskerk in Arnhem-Zuid.

De kosten zijn 10 euro per kind. Is dat een probleem, geef dat gerust aan. Daar komen we natuurlijk uit.

Wil jij meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, geef je dan op voor 30 juni via het emailadres: musicalestherinarnhem@hotmail.com  Geef je naam, leeftijd, basisschoolgroep  ook aan ons door. T.z.t. ontvang je dan van ons meer informatie over deze dag. Graag tot dan! Wij hebben er al heel veel zin in!

Hanna Christen, Esther de Kuijper, Nicolet van Eerde, Marian Foekens en Mirjam de Stigter

Ps: Er kunnen maximaal 140 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol=vol!
De lunch voor kinderen groep 3 t/m 8 en hun helpers wordt gesponsord door BAKKER HILVERS