Nieuws

TUA-dag 3 november 2023
‘Wie ben ik eigenlijk? Mens-zijn voor Gods aangezicht’ Wie bent u? Wie ben ik? Veel mensen zijn op zoek naar zichzelf, hun ‘betere ik’, of hun identiteit. Maar wie zijn we als mens voor God? Om deze vraag draait het op deze tiende TUA-dag die de Theologische Universiteit Apeldoorn organiseert. Tijdens deze dag, die bestaat uit colleges, workshops, koormuziek, ontmoeting en een maaltijd, denken we met elkaar na over de vraag naar het mens-zijn voor Gods aangezicht. Gemeenteleden, (oud-)studenten, donateurs, geïnteresseerden, predikanten, kortom, iedereen die dit leest is deze dag van harte welkom!
Startzondag 10 september
Thema 'Kerk in uitvoering'.
Leerhuis: Tim Keller: In gesprek met tijdgenoten
Op 19 mei van dit jaar overleed op 72 jarige leeftijd de bekende Amerikaanse theoloog en predikant Tim Keller. Ook in ons land was hij een bekende voorganger geworden. In het blad De Nieuwe Koers verscheen jarenlang elke maand de tekst van een preek van hem. Wat maakte deze predikant tot zo’n inspirerende figuur niet alleen in hartje New York maar ook ver daarbuiten?
Themadienst moderne slavernij – Zondag 25 juni
Op 25 juni organiseert de Micha-werkgroep een themadienst over moderne slavernij. Daarvoor werken we samen met International Justice Mission (IJM). Geïnspireerd door het geloof zet deze organisatie zich wereldwijd in om slavernij, mensenhandel en geweld tegen mensen in armoede te stoppen.
CGK-Vrouwendag op 13 mei 2023
Uitnodiging: Alle vrouwen zijn hartelijk welkom om deze CGK-Vrouwendag, waarop we ons 75-jarig jubileum vieren, met ons mee te beleven! Kom als vereniging of samen met een vriendin of zus naar Bunschoten. Deze geheel verzorgde dag wordt je gratis aangeboden. Opgeven is verplicht en kan via onze website: www.cgkvrouw.nl. Tot ziens op 13 mei!
Naar het archief