Nieuws

Nieuwsbrief jeugdwerk Kruiskerk, november 2023
Update van cluster jeugd! Over stoelendans, de volgende DROOM-reis, de start van de verdiepingsgroep en meer. O ja, én het rooster voor de komende maanden. Veel leesplezier!
A Festival of Nine Lessons & Carols
Op vrijdag 15 december 2023 zal Arnhem voor even in Engelse sferen verkeren. In de monumentale Koepelkerk verzorgt Capella Arnhem A Festival of Nine Lessons & Carols.
Volkskerstzang Oosterbeek
Op woensdagavond 13 december a.s. wordt er een Volkskerstzang gehouden in de Vredebergkerk aan de Toulon van der Koogweg 3 te Oosterbeek | Aanvang: 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur
De schepping roept!
Op 12 november is er in Amsterdam een grote Mars voor klimaat en rechtvaardigheid. We doen dit niet alleen maar vormen samen het 'blok' Christenen voor Klimaatrechtvaardigheid. We lopen samen met (de achterban van) Laudato Si' Alliantie NL, Micha Nederland, A Rocha Nederland en Christian Climate Action. Samen geloven we in de zorg voor de schepping en kiezen we voor rentmeesterschap en solidariteit met de zwakkeren. Als Groene Kerken zijn we present en we nodigen jou uit om ook te komen!
Startzondag 10 september
Thema 'Kerk in uitvoering'.
Themadienst moderne slavernij – Zondag 25 juni
Op 25 juni organiseert de Micha-werkgroep een themadienst over moderne slavernij. Daarvoor werken we samen met International Justice Mission (IJM). Geïnspireerd door het geloof zet deze organisatie zich wereldwijd in om slavernij, mensenhandel en geweld tegen mensen in armoede te stoppen.
CGK-Vrouwendag op 13 mei 2023
Uitnodiging: Alle vrouwen zijn hartelijk welkom om deze CGK-Vrouwendag, waarop we ons 75-jarig jubileum vieren, met ons mee te beleven! Kom als vereniging of samen met een vriendin of zus naar Bunschoten. Deze geheel verzorgde dag wordt je gratis aangeboden. Opgeven is verplicht en kan via onze website: www.cgkvrouw.nl. Tot ziens op 13 mei!
Naar het archief