ds. Marco de Best

Sinds 14 maart 2021 mag ik verbonden zijn aan de CGK/NGK Arnhem als een van de predikanten van de gemeente. Na te zijn opgegroeid in de Zaanstreek mocht ik in Jeruzalem Loes leren kennen. Inmiddels mogen we 25 jaar samen door het leven gaan en hebben we ons gevestigd in Arnhem. Dichtbij en in de wijk waar de kerk staat. Een voordeel omdat ik ook een deel van de mij gegeven tijd missionair bezig mag zijn vanuit de gemeente.

ds. Marco de Best

Dat is tenslotte ook de grote opdracht die de Here  Jezus ons heeft gegeven toen hij naar zijn en onze Vader ging: “Ga heen, maak alle volken tot mijn discipelen.”  Wij hebben zó goed nieuws voor deze wereld die hongert naar liefde en gerechtigheid en het leven!  Het Koninkrijk is gekomen, het komt nu en het zal komen: Jezus is Heer!

Over Hem te mogen vertellen en van Hem te mogen getuigen, dat is mijn roeping, verlangen en opdracht. Wat een voorrecht om, zoals het vroeger werd gezegd, “vrijgesteld van andere werkzaamheden” je tijd en leven aan deze taak te mogen wijden.

Mocht je rondsnuffelen op deze site, dit stukje lezen en dus nieuwsgierig zijn en denken: “Nou, vertel mij dan maar eens wat meer,” dan is dit misschien het moment. Neem alle vrijmoedigheid om het onderstaande nummer te bellen, te mailen, of met een van de anderen op deze site contact te zoeken en eens kennis te maken. Naast het dienen van mijn Heer zijn er veel mooie dingen in het leven.

Na te hebben gewoond in Kampen, Lelystad, Zalk en Zwolle, komen we nu in een groene omgeving. (Hoewel de Rijn een constante blijft in ons leven.) Wandelen in de fantastische omgeving en een goed boek word ik blij van. Een bezoekje aan de kinderen (zoon in Rotterdam, dochter in Utrecht) en nog een dochter thuis, brengen de nodige gezelligheid met zich mee.

Telefonisch ben ik te bereiken op nummer 06 51 89 66 25.  Mijn e-mailadres: debest@kruiskerk-arnhem.nl