Open Kerk

We heten je van harte welkom in ons kerkgebouw.
Voor een kopje koffie, een kopje thee, zomaar een praatje of om even tot rust te komen, een kaarsje op te steken. We luisteren graag naar je, naar jouw levensverhalen of als je een goed gesprek met iemand wilt hebben.

Kerkdienst
Op zondag is iedereen welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint. Er is een kinderverteldienst en oppas voor de kleinsten.
Voor buitenlandse gasten is er op verzoek een Engelssprekende  tolk aanwezig.
Meer informatie over onze diensten: klik hier

Inloopcafé
Op woensdag- en zaterdagochtend bent u welkom van 11.00 – 13.00 uur voor een kopje koffie/thee, ontmoeting, een luisterend oor.

Kledingcafé
Woensdagmiddag, van 13.00 – 15.00 uur kunt u terecht om voor een kleine prijs kleding te kopen. Ook daar is altijd ruimte voor ontmoeting en iets te drinken.
Op vrijdagochtend is het kledingcafé open van 10.00 – 12.00 uur.

Soepcafé
Iedere 3e woensdag van de maand, van 18.00 – 19.00 uur. Iedereen is welkom om mee te eten van de gezonde, voedzame en lekkere soep! Kosten €1,50. Aanmelden is niet nodig.

Bijbelcafé
Elke maandag om 11.00 uur lezen we met elkaar een stuk uit de bijbel en praten daarover met elkaar door.
Het is bedoeld voor iedereen in Malburgen en omgeving die wel eens wat meer wil weten over dit meest gedrukte boek in deze wereld. Niet ingewikkeld en moeilijk, maar we willen met elkaar nadenken over wat we lezen. Als dit vragen oproept, en die kans is groot, willen we die in alle openheid met elkaar delen. Voel je welkom!

Bingo
Vrijdagmiddag, van 14.00 – 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom op deze gezellige middag!

Alpha cursus
Vraag jij je soms ook af waar je voor leeft? En wat de diepste zin van jouw bestaan is? De Alpha cursus geeft heldere antwoorden op allerlei levensvragen. Vanuit de basis van het christelijk geloof kun je ontdekken wie je werkelijk bent en waarvoor je bent bedoeld. Het raakt je hart en prikkelt je verstand!
Kijk voor data en meer informatie op: http://www.alphacursusarnhem.nl/
En wil je meer weten over Youth Alpha? Klik hier

Stichting Present
Regelmatig werken we samen met de Arnhemse afdeling van Present. Present legt de verbinding tussen mensen die hulp nodig hebben en vrijwilligers die graag willen helpen. Hebt u hulp nodig en lukt het niet om dat zelf te organiseren? Of wilt u als vrijwilliger aan de slag?  Dan kunt u contact opnemen met Henry Witteveen, henry_witteveen@hotmail.com.

Vertrouwenspersoon
Binnen de Kruiskerk is een gedragscode opgesteld en is beleid over het zijn van een Veilige Kerk vastgelegd. Alle ambtsdragers en alle medewerkers die werken met jongeren verklaren, door ondertekening, dat zij zich aan die gedragscode zullen houden. Ook dienen zij een VOG te overleggen.
Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen via de mail met vertrouwenspersoon@kruiskerk-arnhem.nl