Hulpverleningszondag 3 februari

Ik breng je Hoop

Ik breng je Hoop, dat is het thema van de hulpverleningszondag van 3 februari. Een zondag waarop in onze kerken speciale aandacht is voor de naaste in nood. Wij mogen namens God hoop brengen, aan mensen dichtbij en ver weg.

Via de hulpverleningszondagcollecte willen we hoop brengen aan de vreemdeling dichtbij en het straatkind ver weg. Zij horen bij de projecten die centraal staan op deze zondag. U leest over hen in de folder die we speciaal voor deze zondag gemaakt hebben.

De folder en andere materialen – voor volwassenen én kinderen – zijn begin december naar de diaconieën gestuurd. U kunt ze ook digitaal inzien op www.cgk.nl/hvz.

Helpt u mee hoop te brengen waar hoop zo welkom is? Bid en geef met een hart vol hoop.