Bevestigings- en intrede dienst ds. Marco de Best

Beste gemeenteleden,

Zondag 14 maart is de bevestigings- en intrededienst van ds. Marco de Best. Deze dienst is om 10:00 uur live of op een later tijdstip te bekijken of beluisteren via YouTube en Kerkomroep:

Liturgieboekje 14 maart, bevestiging en intrede ds. Marco de Best

Klik op volgende linkjes voor de verkorte Liturgie en Zondagse Mededelingen.

Voor de kinderen:

Hoi jongens & meiden,

Deze zondag is er geen Kruiskids TV, omdat het een heel speciale kerkdienst is. De nieuwe dominee Marco gaat namelijk beginnen!

Het zal een bijzondere dienst worden die we graag als hele kerk willen kijken en daar horen jullie ook bij!!

Omdat voor sommigen van jullie zo’n hele kerkdienst een beetje lang zal duren of misschien soms een beetje saai is, hebben we iets leuks gemaakt: Kerkkrabbels.

Hiermee kun je tijdens de dienst aan de slag. Er staan puzzels in, een rebus, iets om te tekenen, voor de oudere kids wat vragen en nog veel meer. Er is een versie voor de jongere kinderen van de basisschool en eentje voor de ouderen:

Kerkkrabbels ds Marco onderbouw
Kerkkrabbels ds Marco bovenbouw

Ze moeten alleen nog wel worden uitgeprint. Maar dat moet wel lukken toch?!

En als je geen printer hebt, moet je misschien even de buren lief aankijken 😉

Alvast een fijne zondag en veel plezier met de Kerkkrabbels!!