Jubileum concert 55 jaar Capella Arnhem

Capella Arnhem kwam al vaker met verrassende nieuwe muziek ten tonele.
Tijdens dit feestelijke jubileumconcert zal zelfs sprake zijn van een dubbele première: twee prachtige werken van de Zweedse componist Otto Olsson (1879-1964) zullen worden uitgevoerd.
Ervaar hoe mooi het Te Deum en de (Zweedse) bewerking van Psalm 121 klinken.
Verder twee composities van Philip Stopford (1977), een opkomende naam in de koormuziek, die zijn sporen in het kathedrale koorleven van Engeland ruimschoots heeft verdiend en nu in New York werkt.
Tussen de koorwerken door zal het orkest een mooie hymn tune van Vaughan-Williams ten gehore brengen en een prachtig intermezzo op harp klinken.
De avond wordt afgesloten met het lieflijke ‘The Lord bless you and keep you’ gecomponeerd door onze dirigent Jan van Dijk.

Kom luisteren en genieten!

17 november 2018, Koepelkerk Arnhem (Jansplein 60)
Capella Arnhem, Van Wassenaer Consort, Henk Linker (orgel) en
dirigent Jan van Dijk.

Kaarten: voorverkoop €17,50, aan de zaal €20,00, jongeren €10,00. Voor bestellen en meer info info@capella-arnhem.nl