Jubileum concert De Lofstem

Op 14 mei a.s. geeft de Lofstem-Oosterbeek haar uitgestelde jubileum concert. (75 jarig bestaan!) Deze keer niet in de Vredebergkerk in Oosterbeek, maar in het stadstheater Musis in Arnhem. Het belooft een prachtig concert te worden met verschillende solisten en een uitgebreid orkest. We nodigen u daarom ook hartelijk uit om dit concert bij te wonen. Kaarten kunt u bestellen bij Wim Brouwer, onderstaande personen of bij het secretariaat, vermeld in de folder. De poster hangt in de kerk en is ook hier afgebeeld.

Om u vast een voorproefje te geven van de liederen die op het programma staan:
It is well with my soul
Vreugde, vreugde, louter vreugde
You raise me up
My Lord, what a morning,
Battle hymn of the republic
Veni Jesu
En natuurlijk vele andere mooie en gezellige liederen.

We zijn hard aan het oefenen en als u nog mee wilt zingen: u kunt nog aanschuiven! Kom op maandagavond naar de Vredebergkerk in Oosterbeek. We oefenen van 8 tot 10 uur.

Iedereen die van een avondje mooie muziek houdt, wordt hierbij van harte uitgenodigd en neem vooral kennissen en vrienden mee. We denken ook aan jongeren en diegenen die in onze kerk aan een muziekteam of zanggroep meedoen. U gaat er zeker van genieten!

Klaas en Greet Warmels.

Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.