Kerkdienst voor mensen met een beperking

De Boskapel aan de Graafseweg 276 te Nijmegen houdt op 19 november 2017 om 16.45 u. opnieuw een kerkdienst in eenvoudige taal voor mensen met een beperking. Voorheen namen zorginstellingen zo’n dienst zelf voor hun rekening met hulp van een eigen pastor of pastoraal medewerker. Nog steeds gebeurt dit in een enkele situatie.

De Christelijk Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt wil graag een kerkdienst aanbieden waar mensen terecht kunnen die eenvoudige taal nodig hebben in een omgeving waar begrip is voor hun handicap.

Op 19 november staat het verhaal over de aankondiging van Johannes zijn geboorte aan Zacharias centraal.

Mocht u mensen weten die deze dienst graag zouden bijwonen wilt u hen dan wijzen op deze mogelijkheid. Mocht het een probleem zijn om vervoer te regelen dan willen wij met u samen kijken wat mogelijk is.

Ook is het mogelijk om na afloop van de dienst een broodje te blijven eten als u van erg ver komt.
U kunt verdere inlichtingen krijgen of belangstellenden opgeven bij Roland Lamain
Roland.lamain@cgkv-nijmegen.nl  of 06 10612472