Kerst in de buurt 2020

Omdat we dit jaar geen laagdrempelige Kerstavonddienst voor de wijk kunnen houden bedachten we met de KIDB-kring iets anders.

We willen toch graag dat de buurtbewoners in deze moeilijke tijden iets mee zouden kunnen krijgen van de Kerstboodschap.

Joy to the world! wordt zichtbaar op onze ramen.

We maken een vrolijk tasje met een mooie kaart met afbeelding en gedicht, een kerstlichtje en een paar chocolaatjes. Deze tasjes worden uitgedeeld op zaterdag 19 december a.s. op de stoep van de kerk en ze worden aan de deuren gehangen bij de huizen rondom ons gebouw. Zo kunnen we toch met de buren delen in de blijdschap dat Jezus ons Licht is.

Hij kwam en komt om ons vreugde! te brengen.

Hanneke Petri (namens de kerkindebuurtkring)