kringen

Kringen
Dit onderdeel van de website is bedoeld vóór de kringleiders en kringleden. Het materiaal van de kringleidersmap en een aantal presentaties van de toerustingsavonden is hier terug te vinden, maar ook is er de mogelijkheid om informatie te delen met andere kringen. Via het achterlaten van reacties op berichten over de 4 G’s, de lege stoel of kringactiviteiten kun je suggesties doen aan andere kringen.

Klik hieronder voor meer informatie over:

Mochten hier nog onderwerpen ontbreken, dan kun je dat aangeven bij de werkgroep Kringen: wgkringen@kruiskerk-arnhem.nl.