Nieuw nieuwer nieuwst!

Hart voor Elst start bijeenkomsten

Na enkele weken voorbereiding zwaaide de deur open op zondag 21 oktober jl. De geur van koffie, klanken van muziek en stemmen van allerlei mensen kwamen je tegemoet. Een jonge pionierende groep gelovigen uit Elst kwam bij elkaar in een leuke zaal aan de Kruisakkers. Elke derde zondag van de maand houden wij een bijeenkomst die gericht is op zoekers uit Elst. Rond tafels en stoelen verzamelden zich meer dan vijftig volwassenen en kinderen.

‘Ga je mee?’ was het thema en dat klonk door in de liederen van U2, Opwekking en Marco Borsato. Zowel de verhalen van de 33 Chileense mijnwerkers als de uitnodiging van Jezus aan Levi werden gedeeld door Richard Roest, die tijdens deze ochtend de toespraak gaf. Er was poppenkast voor de jonge kinderen, verzorgd door Joop Brongers. Na wat interactie en een kop thee klonk ook: Ga je mee naar de lunch? We hebben heerlijk samen gegeten en er was volop ruimte voor ontmoeting. De samenwerking binnen het team, de muziekgroep, de opkomst en de sfeer maken ons echt dankbaar.

Voor meer informatie over Hart voor Elst kun je terecht op onze website www.hartvoorelst.nl Het team dat binnen Hart voor Elst de bijeenkomsten organiseert bestaat uit: Mario Hilvers, Remon Beeldsnijder, Richard Roest en Frans Loor. Hart voor Elst kent een netwerk aan gelovigen uit allerlei kerken en het kernteam staat verder in contact met de Koepelkerk, de Kruiskerk, de Baptisten-centrum en de Baptisten-zuid.  Onze volgende bijeenkomst is op 18 november aanstaande.

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem