Ontmoetingsdag Dit Koningskind

Ontmoetingsdag voor ouders van dove kinderen

Welke plek heeft jouw dove / gehoorbeperkte kind in de kerk? Zijn kerkdiensten te volgen, heeft hij/zij aansluiting bij leeftijdgenoten? En hoe gaat het op catechisatie en club?

Op zaterdag 2 november 2019 is er een ontmoetingsdag voor ouders van dove kinderen. Ervaringen delen en samen nadenken over de plek van jullie kind(eren) in de kerk staan centraal deze dag. Ds. Martin Visser vanuit het Interkerkelijk Dovenpastoraat zal jullie meenemen in het onderwerp. Van harte welkom!

Deze ontmoetingsdag wordt georganiseerd door het Interkerkelijke Dovenpastoraat, Op weg met de ander en Dit Koningskind.

Voor wie: Ouders van dove kinderen

Datum: Zaterdag 2 november 2019

Tijd: 10.00 – 14.00 uur (incl. lunch)

Locatie: CGK Nijkerk, Meinsstraat 4A

Kosten*: € 12,50 p.p. of € 20,- per echtpaar (incl. lunch)

Aanmelden: www.ditkoningskind.nl > agenda of via het aanmeldformulier

Tolk: Bij het aanmelden kan je aangeven of een tolk nodig is.

Informatie: Joke Leene 06 13766764 / j.leene@ditkoningskind.nl

* Het organiseren van ontmoetingsdagen vinden wij belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag € 20,- p.p. of € 30,- per echtpaar. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

www.ditkoningskind.nl