Opbrengst Dorcas kledinginzamelingsactie

Dorcas Arnhem hield op zaterdag 27 oktober 2018 een kledinginzamelingsactie. Naast kleding konden mobiele telefoons, schoenen en huishoudelijk textiel zoals dekens, beddengoed, handdoeken en gordijnen worden ingeleverd bij het depot aan Graanhoeve 25. Er is op deze dag bijna 600 kg kleding e.d. ingeleverd. Kijk voor meer informatie op www.dorcasarnhem.nl of bel 06-48090786.
Iedereen die kleding bij Dorcas brengt, kan ervan verzekerd zijn dat de kleding of de opbrengst ervan terechtkomt bij de allerarmsten. Kleding kan elke dag worden ingeleverd bij het depot van Dorcas aan Graanhoeve 25 in Arnhem-Zuid. Tijdens de kledingactie die twee keer per jaar wordt gehouden is er tijd en gelegenheid voor ontmoeting. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik de kleding persoonlijk af te geven. Tijdens de actie werd de fairtrade koffie van Woord en Daad geschonken. Deze kwaliteitskoffie is te bestellen via www.woordendaad.nl/koffie of bij het Dorcas depot. Met de aankoop steunt u de boeren in Nicaragua. Voor wie nog kleding, schoenen, mobiele telefoons etc. wil inleveren kan dit brengen naar het depot van Dorcas aan Graanhoeve 25 in Arnhem-Zuid. Er staat een kast op de oprit waar de goederen in geplaatst kunnen worden.
Bij Dorcas werken we samen aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.
We moedigen mensen aan om met hun talenten aan de slag te gaan en we helpen hen die te ontwikkelen. Het is een werkwijze die erop gericht is dat men op eigen benen kan staan en een eigen inkomen kan verdienen zonder afhankelijk te blijven. Dat versterkt het gevoel van eigenwaarde maar zorgt ook voor een kansrijke leefomgeving waarin mensen en gemeenschappen tot bloei komen.

Dorcas Depot Arnhem is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem