Open Doors-dag 4 november

Zoals elk jaar is er ook nu weer een Open Doors-dag.

U kunt inspirerende verhalen beluisteren uit de vervolgde kerk: verteld door een priester uit Kenia en een priester uit Homs in Syrië.

“Geloof in de toekomst van de kerk” is het thema dit jaar.

Er zijn heel veel kraampjes met o.a  informatie over de Open Doors programma’s, een kinderprogramma (4-12 jr.) er wordt gezongen en gebeden, en u kunt er veel bekenden tegenkomen!

Het is een “wake-up” dag, zoals iemand het noemde, waarop u zich rechtstreeks verbonden voelt met de wereldwijde gemeente van Christus en van dichtbij ervaart hoe moeilijk én hoopvol hun leven als christen is.

Omdat de dag in Utrecht (Jaarbeurs) gehouden wordt is het gemakkelijk om er met de trein te komen. U kunt onderstaand telefoonnummer bellen of een mailtje sturen als u wilt weten of er nog anderen van onze gemeente gaan.

U wordt wel verzocht kaarten voor deze dag te bestellen. (De kaarten zijn gratis)

Namens de Open Doors-gebedsgroep,
Greet Warmels
klaas_warmels@hotmail.com

www.opendoors.nl
info@opendoors.nl

Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.