Open Kerk, Soepcafé

Beste mensen van de Kruiskerk,

De Kerk in de Buurtkring heeft op dit moment veel contacten in de wijk Malburgen.

Nu ook het kledingcafé open is ontstaan er mooie gesprekken en krijgen we ook de vraag wanneer men voor een praatje, koffie en thee terecht kan en of wij in de zomermaanden weer doordeweeks geopend zijn net als vorig jaar.

Na overleg met onze kosters hebben we goed bericht:

De Kruiskerk gaat namelijk weer EXTRA open vanaf WOENSDAG 21 juli 2021.

Elke woensdag van 21 juli t/m 25 augustus van 11.00 tot 13.00 uur.

Op deze woensdagen zijn wij de hele zomer geopend t/m 25 augustus 2021.

Natuurlijk zijn we ook alle zaterdagen van 12.00 – 14.00 uur geopend!

De kerk is dan geopend voor mensen uit Malburgen en ook voor leden van de Kruiskerk!!

Voel je dus WELKOM en stap gerust binnen voor een praatje, het zoeken van stilte, het nuttigen van een kopje thee of koffie of gewoon om er even uit te zijn!

We houden nog wel minimaal 1,5 meter afstand en we vragen de handen met desinfectiemiddel schoon te maken.

Heb je nog vragen? Informeer gerust bij soepcafe@kruiskerk-arnhem.nl