Twee gemeenten
Het logo bestaat uit een symbool in twee kleuren groen met als tekst Kruiskerk Arnhem en als ondertekst ‘samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde / Nederlands Gereformeerde Kerk’

Symboliek
Het symbool verwijst naar Arnhem: een stad doorsneden door de Rijn. De twee overlappende helften verwijzen naar de twee gemeenten  die samenwerkingsgemeente geworden zijn. Die overlapping en de rivier vormen min of meer een kruis, verwijzend naar het centrum van ons geloof en de Kruiskerk. Voor de kleur groen is gekozen omdat Arnhem en vooral haar omgeving zo mooi groen zijn.