jeugd

Een jonge gemeente

De Kruiskerkgemeente is gezegend met veel jeugd. Van kinderoppas tot jeugdvereniging, voor elke doelgroep is er passend aanbod.

Geloven in God is niet vanzelfsprekend. Dit brengt voor ons als gemeente een opdracht en uitdaging met zich mee. Hoe zorgen we voor een veilige en prettige omgeving waarin de kinderen en jongeren zich welkom voelen en waar ze merken dat ze als volwaardig gemeentelid meetellen, bijvoorbeeld tijdens de zondagse diensten? Een boeiende uitdaging!

Maar naast gemeente brede activiteiten worden er ook diverse activiteiten speciaal voor de jeugd georganiseerd. De rode draad binnen deze activiteiten is de Doorlopende Leerlijn.

Klik voor nadere informatie op één van de subpagina’s in het rechter menu.